Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/e/f/directzorgpersoneel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tlg_framework/includes/lib/lessc.inc.php on line 716 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/e/f/directzorgpersoneel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tlg_framework/includes/lib/lessc.inc.php on line 1767 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/e/f/directzorgpersoneel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tlg_framework/includes/lib/lessc.inc.php on line 2423 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/e/f/directzorgpersoneel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tlg_framework/includes/lib/lessc.inc.php on line 2477 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/3/e/f/directzorgpersoneel.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646 OVER ONS – DIRECT zorgpersoneel
Direct voor elkaar aan de slag!
Missie & Visie

Wij zijn DIRECT. Nuchtere West-Friese mentaliteit. Handen uit de mouwen, niet zeuren en altijd vrolijk. Eerlijk en recht voor z’n raap. En zo moet een goede zorgverlener ook zijn. Zo simpel is het, geen lange wollige verhalen maar goede zorg en kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Fijn werken en samenwerken komt ten goede aan de hulpvrager. Daar gaat het uiteindelijk om!

Wij zijn geen specialisten die doen alsof ze alles weten of even komen uitleggen hoe het moet. Nee, wij nemen ervaring mee en doen gewoon onze best om goede zorgprofessionals te leveren. We sluiten aan op de deskundigheid die u in huis heeft. Onze professionals werken in alle zorgbranches en onze planning is transparant en meedenkend. Met goede jarenlange samenwerking met diverse grote en kleine instellingen zijn we een bureau waar u op kan rekenen. Met een sterke wil om voor kwaliteit te gaan vind u in ons een betrouwbare partner. Deze wil om kwaliteit te leveren is ons grootste visitekaartje. Vraag gerust eens naar onze referenties!

background
“Wij zijn geen experts maar hebben wel experience. Met die ervaring willen we goede zorg leveren op een manier die voor de opdrachtgever en de cliënt direct van waarde is. Wij doen het echt samen!
De banenbeurs voor de zorg
Zorgbanencafe
background
DIRECT aan de slag bij
opdrachtgevers